Ghidare ParalelaEcran de inalta calitate, pret excelent!


Lucrările pe teren necesită un ecran robust, fiabil, rezistent la praf și apă și ușor de curățat. FARMNAVIGATOR are asta, cu calitate Made in Italy. 

Vizibil in orice conditii


LCD-ul HD de 7" cu 16 milioane de culori este super luminos și este vizibil chiar și în lumina directă a soarelui. Poate fi folosit și pe tractoare fara cabina!

Usor de instalat


Include toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a-l instala și utiliza cu ușurință, chiar dacă este primul dvs GPS agricol!


Treci la treabă în doar câțiva pași!

Software-ul FARMNAVIGATOR, perfecționat de peste 15 ani, tinand cont de sugestiilor clienților, oferă funcții avansate pe o interfață simplă, prietenoasă cu fermierul, cu butoane mari și intuitive.

În ecranul de vizualizare a câmpului puteți urmări cele mai importante date și totul este la îndemână datorită meniurilor pliabile.

Puteți folosi mai multe gesturi ale degetelor pe afișaj pentru a derula meniurile sau pentru a mări și micșora vizualizarea câmpului prin întinderea șau ciupirea cu două degete. 


Software prietenos cu Fermierul

Cel mai intuitiv și mai avansat software pentru ghidare paralelă

Cel mai simplu si familiar software pentru agricultori

G7/G12 Farmnavigator are un software foarte usor de utilizat. Setati foarte repede si usor liniile de ghidare (paralel, contur, cerc dupa cerc, linii de traseu existente) si apoi urmariti cursorul care va indica cu cat trebuie corectata directia vehiculului. Salvati si accesati liniile de ghidare de cate ori vreti in camp.

Cursor special pe ecran

Cursorul ,special conceput, va indica exact pozitia si orientarea. Dumneavoastra trebuie doar sa va asigurati ca linia de ghidare se afla in interiorul cercului din varful cursorului. Cursorul va arata raza de intoarcere a tractorului cand lucrati cu latimi mari. Acest lucru va ajuta sa corectati directia mai devreme.

Controlul sectiunilor cu posibilitate de creare profil pentru fiecare masina

Puteti crea profilul pentru fiecare masina de lucru si activitate -semanat, fertilizare, tratamente de pulverizare. Setati latimea de lucru, numarul de sectiuni si largimea lor apoi salvati profilul.
Ulterior alegeti din setarile salvate profilul care se potriveste pentru activitatea care urmeaza sa o incepeti.