Sistemul de Ghidare Automata


      Sistemul ghidare automat Farmnavigator controlează direcția vehiculului dvs. și vă ajută să rămâneți pe traseu urmând cu mare precizie liniile de ghidare stabilite de Farmnavigator.

       În acest fel, puteți trece de la sistemul classic la conducerea automată, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe controlul echipamentelor în loc să vă faceți griji cu privire la volan, ceea ce îmbunătățește calitatea și eficiența lucrării. Un astfel de sistem este foarte util în condiții de vizibilitate redusă, în cazul câmpurilor cu ceață și praf.

      Puteți dezactiva sistemul de ghidare  automată apucând ferm volanul; De asemenea puteti sa-l activati din nou, foarte ușor, prin atingerea pictogramei corespunzătoare de pe afișajul lui G7 Plus farmnavigator.

Avantajele sistemului de direcție automată

       Sistemul de ghidare automata Farmnavigator vă permite să utilizați întreaga lungime a dispozitivelor dvs., maximizând zona de cultură și reducând suprapunerea. Acest sistem vă economisește timp (deoarece manevrele de teren vor fi mai rapide) și vă economisesc bani, reducând pierderile de combustibil, semințe și îngrășăminte. Acest lucru are ca rezultat o îmbunătățire cantitativă și calitativă a culturii dvs. și o rentabilitate mai mare a investiției.


Sistemul este compus din : 

G7 Plus farmnavigator

Antena RTK All In One

Autosteering Kit G4

Sau

Autosteering Kit G5


Pentru oferta de pret va rog sa ne comunicati modelul tractorului.


Unitate mecanică universală. Se montează pe orice volan existent 

MDU se montează pe volanul existent fără a fi necesară scoaterea acestuia datorită angrenajului inelar universal brevetat.

MDU se ataseaza foarte simplu, pentru a avea un transfer rapid și ușor între vehicule de diferite mărci și tipuri (tractoare, pulverizatoare, împrăștietoare sau combine).

Puteți dezactiva autoghidarea prin apucarea fermă a volanului și o puteți activa doar prin atingerea pictogramei de pe ecranul lui G7 Farmnavigator. 

-Angrenaj universal inelar brevetat 

-Ușor de mutat de la un vehicul la altul 

-Angrenaj cu cuplu ridicat pentru cele mai exigente vehicule

- Silențios și foarte rapid, poate conduce în orice tip de teren 


MDU- instalare usoara

MDU se montează pe volanul existent, fără a necesita îndepărtarea acestuia datorită roții dințate universale brevetate. MDU se ataseaza și se scoate usor pentru transferul rapid  între vehiculele de diferite  tipuri (tractoare, pulverizatoare, împrăștiători sau combine).


Farmnavigator ECU: controlerul de direcție, compact și versatil

Sistemul Farmnavigator ECU cuprinde compasul, giroscopul și accelerometrele folosite pentru a detecta orientarea și mișcarea vehiculului. Recepționează date GPS corectate de la receptorul extern și convertește informațiile de la Farmnavigator la comenzile efective de direcție.

• Compatibil cu orice antena inteligentă GNSS. Acesta suporta GPS, Glonass, Galileo și Beidou

• Precizie la nivelul centimetrului când este utilizat cu un semnal de corecție RTK

• Suportă toate tipurile de interfețe ale vehiculului: Mecanice, ISO / CAN, Hidraulică.

• Kiturile de instalare personalizate sunt disponibile de la Novariant pentru a simplifica instalarea pentru peste 750 de modele de mașini agricole.

• senzor inerțial cu 9 axe pentru a oferi o compensare sporită a terenului

• Programare și întreținere prin WiFi

• Configurarea și calibrarea automată


Compatibil cu controlul automat al secțiunilor pulverizatorului

Combinați sistemul de direcție automată cu sistemul automat de control al secțiunilor pulverizatorului pentru a vă optimiza munca!

Controlul automat al sectiunilor se obtine prin conectarea G7 Farmnavigator la un controler compatibil. Farmnavigatorul G7 calculează zona exactă tratată și controlează automat secțiunile brațului (în funcție de poziția primită de antena DGPS) pentru a evita suprapunerile de tratament și riscul de rănire a culturilor.

Farmnavigatorul G7 este compatibil cu:

  • MC elettronica VT 5,7"
  • Caffini CB9
  • Geoline Geosystem 260
  • Farmscan Unipod
  • Agromechanika Ag-tronik 14
  • Bogballe CALIBRATOR ZURF spreader
  • Agral AGSIG

Kituri de instalare disponibile si compatibilitatea pe modele de tractor

1. Kit de instalare Autosteering G4 (fara volan)

2.Kit de instalare Autosteering G5 (cu volan)


Cum se instalează sistemul

Antena GPS (nu este inclusa) se conectează la G7 Famnavigator prin cablu serial. Farmnavigatorul G7 se conectează la ECU prin intermediul cablului USB-VideoIN-Ethernet.

Asistentul de configurare

Configurați cu ușurință ECU-ul urmând pasii de pe afișajul lui G7 Farmnavigator.